Wypełnij formularz i zgłoś się do naszego projektu.

Najnowszy projekt Fundacji Życie Od Nowa powstał z myślą o osobach, które doświadczyły rozstań, rozwodów, lub nie potrafią odejść z toksycznych związków.

Jeśli jesteś w trakcie, lub po trudnym rozstaniu, bądź czujesz, że  Twój związek zmierza ku rozpadowi zgłoś się do naszego projektu.

Projekt polega na odnowie wewnętrznej i zewnętrznej. Dostaniesz wsparcie terapeutyczne, oraz pomoc dietetyka i trenera osobistego. Sesje coachingu pomogą Ci w wyznaczeniu i osiągnięciu celów. Jeżeli jesteś przed, lub w trakcie rozwodu dostaniesz wsparcie mediatora sądowego, który pomoże Ci sprawnie i korzystnie przejść przez rozwód. Wisienką na torcie będzie zmiana Twojego wizerunku, o którą zadbają profesjonaliści. Weźmiesz też udział w treningu asertywności, oraz w warsztatach, na których dowiesz się jak odnaleźć drogę do siebie.

Jeżeli jesteś gotów/gotowa na wprowadzenie zmian w swoim życiu i jesteś ciekaw/a możliwości i potencjału, które w Tobie drzemią, wypełnij  FORMULARZ ZGŁOSZENIOWY DO PROJEKTU i prześlij go na maila rekrutacja@fundacjazycie.eu

Leave Comment