Dorota Pawelec

Założycielka i prezes Fundacji. Poprzez terapię pracy z ciałem pomaga ludziom odkryć radość życia i uwolnić potencjał schowany pod bólem.

Każdy człowiek ma wystarczający potencjał, aby stać się kowalem swojego losu. Absolutnie zawsze i w każdej sytuacji możesz wyjść z roli biernego odtwórcy wyuczonych schematów i stać się świadomym twórcą wymarzonego życia. Nie ma w tym żadnej magii. Wzięcie odpowiedzialności za własne życie daje nam ogromną moc sprawczą. Nad tym właśnie pracuję z ludźmi. Aby w chaosie cudzych oczekiwań, powinności, każdy mógł odnaleźć swój własny głos i zaczął nim podążać. Jak wyjść z życiowych upadków i zacząć podążać w nowym kierunku, jak odnaleźć siebie? To częste pytania zadawane na początku pracy indywidualnej.

Najczęściej to kryzysy takie jak choroba, rozstanie, utrata pracy, otyłość stają się przełomowymi momentami, podczas których możemy odbić się od dna i spojrzeć na życie z nowej perspektywy.

Kryzysy, które w moim życiu wydawały się początkowo pasmem bólu i niepowodzeń, by potem stać się początkiem pięknej podróży w głąb siebie. Od kilku lat interesuję się różnymi technikami pracy z ciałem, oraz medytacją i rozwojem duchowym. Tego czym się zajmuję uczyłam się jej na warsztatach, sesjach indywidualnych metody rozwijanej w Polsce przez Anię Brandysiewicz (www.schoolofcreation.pl), potem na szkoleniach prowadzonych przez Lenę Świadek i Konrada Krużmanowskiego, a także na kursie łagodnej bioenergetyki masażu „Dotyk Motyla”. Wszystkie zdobyte umiejętności nauczyły mnie głębokiego czucia, dzięki czemu mogę swobodnie asystować w docieraniu do trudnych i traumatycznych doświadczeń, po to aby uwolnić siłę do życia i moc twórczą, która drzemie w każdym z nas. Wykorzystuję w swojej praktyce elementy terapii pracy z ciałem, bioenergetyki, psychosomatyki.

PRACUJĘ W ATMOSFERZE ZROZUMIENIA, WSPARCIA, INTYMNOŚCI

W trakcie spotkań:

• Odkrywam i miejsca w ciele, które potrzebują twojej uwagi i miłości
  • Towarzyszę Ci w odkrywaniu Twoich najgłębszych potrzeb
  • Uczę komunikacji z ciałem, odkrywania mądrości w nim zapisanych
  • Będę razem z tobą poznawać nieświadome mechanizmy, które rządzą twoim życiem
  • Nauczę Cię przekształcić je w mądrość, która będzie Cię wspierać w budowaniu świadomego życia opartego na prawdziwych potrzebach
  • Nauczysz się podążać drogą swojego serca w życiu zawodowym i prywatnym

Zapraszam, jeżeli chcesz:

• Nauczyć się budować życie oparte na prawdziwej i bliskiej relacji ze sobą
  • Chcesz zmienić swoje życie i uwolnić swój potencjał
  • Odczuwać w życiu więcej radości i spełnienia

Z czym pracuję:

• Traumy powstałe po silnych przeżyciach

• Lęki, depresje, brak chęci do życia

• Brak akceptacji swojego ciała, zaburzenia odżywiania

• Problemy z wyrażaniem emocji, nieśmiałość, stres

• Nieumiejętność wyjścia z toksycznego związku

• Stres związany z rozstaniem i rozwodem
  • Budowanie nowego życia po rozwodzie
  • Poczucie osamotnienia i niezaopiekowania w życiu
  • Nawiązywanie więzi z dziećmi

Jeśli jesteś na zakręcie, życie Cię boli, wiedz że zawsze masz wybór i możesz, albo narzekać albo wziąć życie w swoje ręce!

Zapraszam do kontaktu:

mail: d.pawelec@fundacjazycie.eu

tel: 795 767 767

Zapraszam do kontaktu w sprawie pracy indywidualnej, oraz współpracy z fundacją d.pawelec@funadcjazycie.eu