Kasia Malinowska

Kasia, jest ekspertką w zakresie budowania PEWNOŚCI SIEBIE

Certyfikowany coach. Twórczyni projektu Kobiety! Czas na kawę, który otrzymał wyróżnienie w konkursie Prestiżowy Produkt Roku 2016 (organizowany przez magazyn Law Business Quality).

Ambasadorka fundacji Sukces Pisany Szminką oraz projektu Sukces To Ja.

Przedsiębiorca w branży językowo- szkoleniowej od 2008. Trener rozwoju osobistego i coach od 2014. Dyrektor łódzkiego oddziału Polskiego Stowarzyszenia Coachingu i Rozwoju od 2015. Pisze artykuły o tematyce rozwojowej dla magazynu LIFE in łódzkie.

Występuje jako prelegentka na konferencjach: Coach, Trener, Doradca zawodami XXI wieku; Profectus; Creative Vibes.

Laureatka konkursu Polskie Lwice Biznesu 2016.

Mgr filologii angielskiej, absolwentka studiów podyplomowych Public Relations, Akademii Zarządzania dla Metodyków i Właścicieli Szkół Językowych oraz Studium Coacha Life GWPS. Prywatnie mama 12 letniej Michaliny. Jej wielka pasją jest czarno-biała fotografia portretowa. Poznaj bliżej Kasię i odwiedź jej FUNPAGE.

Kasia opowie jak wzmacniać pewność siebie oraz skąd czerpać poczucie własnej wartości po rozstaniu, skąd czerpać siłę do działania, jak pomóc sobie w odzyskaniu psychicznej i emocjonalnej równowagi. Opowie  też o samoakceptacji, zaufaniu do siebie i czerpaniu radości z życia pomimo wszystko.