Zapraszamy na Konferencję, która zmieni Twoje życie! To przełomowe wydarzenie w skali kraju! Tylko na tej konferencji możesz uzyskać niezbędne dla Ciebie informacje, które pomogą Ci wyjść z kryzysowej sytuacji związanej z rozstaniem i wykreować nowe życie!

JEŚLI…

🦋 Nie możesz dojść do równowagi po rozstaniu
🦋 Jesteś w trudnym, toksycznym związku
🦋 Jesteś w trakcie ciężkiej rozprawy rozwodowej
🦋 Jesteś ofiarą przemocy ekonomicznej
🦋 Chcesz stworzyć szczęśliwy i spełniony związek
🦋 Potrzebujesz wsparcia, aby podjąć właściwą decyzję na temat twojego związku – rozstać się albo może pracować nad nim

.. to nasza konferencja jest właśnie dla CIEBIE! 🙂 Przekonasz się, w jaki sposób możesz zbudować siebie na nowo pod każdym względem, nawet finansowym!  Uzyskasz informacje, jak przebrnąć przez zawiłości prawne tak aby jak najwięcej zyskać i zminimalizować „straty”! Nauczysz się jak zbudować nowy związek oparty na całkiem odmiennych filarach!

TEMATY, które poruszymy podczas konferencji:

🦋 Jak „zbudować się” na nowo po rozwodzie? Jak zadbać o siebie i swoje potrzeby?
🦋 Mediacja jako jedna z najskuteczniejszych metod rozwiązywania sporów, otwierająca nowe perspektywy, pozwalająca osiągnąć porozumienie satysfakcjonujące dla obu stron
🦋 Jak być osobą zadbaną finansowo? Budować niezależność i poczucie bezpieczeństwa, zarządzać finansami
🦋 Jak być pewnym siebie i swojej wartości?
🦋 Poznaj swoje prawa: przemoc ekonomiczna – niealimentacja
🦋 Czy dobry związek po rozwodzie jest możliwy? Jakiej trzeba dokonać zmiany w sobie, aby mógł zaistnieć na nowych, lepszych warunkach?
🦋 Metody na radzenie sobie ze stresem
🦋 Rozwód a dziecko, czyli jak przejść przez ten trudny czas bez szkody dla dzieci

O FUNDACJI:

Fundacja Życie Od Nowa powstała po to, aby wspierać osoby, które znalazły się na „zakręcie życiowym”. Pomagamy tym, dla których sytuacja ta, stała się impulsem do zmiany, w myśl zasady, że aby narodzić się na nowo trzeba czasem umrzeć. Dajemy narzędzia do tego, aby poprawić jakość życia, otworzyć się na czucie własnych potrzeb, nauczyć się radośnie żyć, wpływając tym samym na budowanie świadomych relacji, realizację siebie i swojego potencjału.

Motto Fundacji Życie Od Nowa brzmi: „Najtrudniejsze życiowe doświadczenia mogą stać się naszą największą szansą”.

👉 👉  Jeśli chcesz mieć jeszcze większe korzyści z uczestnictwa w takim projekcie, a przy okazji rozreklamować swoje działania, zostań naszym Partnerem ➡ napisz do nas   fundacja.zycieodnowa@gmail.com

NASI PRELEGENCI:

Joanna Godecka – ekspertka serwisu randkowego sympatia.pl, terapeutka, coach, trenerka.  Opowie o tym jak kochają Polacy. więcej informacji na temat Joanny Godeckiej znajdziesz tutaj

Sylwia Wurst – trener psychologii terapeutycznej i rozwoju osobistego. Temat prelekcji: „Czy dobry związek po rozwodzie jest możliwy?”  więcej informacji na temat Sylwii Wurst znajdziesz tutaj

Justyna Żukowska-Gołębiewska – Prezeska Stowarzyszenia Poprawy Spraw Alimentacyjnych Dla Naszych Dzieci,społecznie wspierająca samodzielnych rodziców. Temat prelekcji: „Poznaj swoje prawa – przemoc ekonomiczna – niealimentacja”  więcej informacji na temat Justyny Żukowskiej – Gołębiewskiej znajdziesz tutaj

Kasia Malinowska – Kasia, jest ekspertką w zakresie budowania pewności siebie. Certyfikowany coach, twórczyni projektu Kobiety! Czas na kawę, Temat prelekcji: „Jak odzyskać PEWNOŚĆ SIEBIE po rozstaniu?”, więcej informacji na temat Kasi Malinowskiej znajdziesz tutaj

Magda Adamowska vel Zdrowa Szczęśliwa Kobieta. Jest przyjaciółką kobiecości, pisarką, autorką książki „SCHEMATRIX – w klatce ‚normalności'” , e-booka „Najlepsze dla Ciebie – Temat prelekcji: „Miłość do siebie podstawą szczęścia w relacjach”, więcej informacji na temat Magdy Adamowskiej znajdziesz tutaj

Celina Szumska – Wiceprezes Fundacji Życie od Nowa, trener, coach, mediator stały przy Sądach Okręgowych, współtwórca procesu przemiany Inside Healing. Temat prelekcji: „Mediacje i komunikacja w rozwiązywaniu konfliktów”. Więcej informacji na temat Celiny Szumskiej znajdziesz tutaj

Monika Kowalik – kreatorka własnego życia, trener, coach, mentor, mówca motywacyjny, specjalistka ds. pozyskiwania funduszy unijnych. Temat prelekcji: „Silna swoją siłą” . Więcej informacji na temat Moniki Kowalik znajdziesz tutaj

Barbara Kania – Członek Zarządu Fundacji Życie od Nowa, coach i trener mindfulness, współtwórca procesu przemiany Inside Healing. Temat prelekcji: „Scenariusze życia”  Więcej informacji na temat Barbary Kani znajdziesz tutaj

Podczas konferencji będziemy zbierać ankiety od osób, które będą chciały być objęte projektem Życie od Nowa. To projekt całkowitej przemiany wewnętrznej i zewnętrznej, który będzie emitowany w formie filmowej! Jeżeli jesteś gotów/gotowa na wprowadzenie zmian w swoim życiu i jesteś ciekaw/a możliwości i potencjału, które w Tobie drzemią, wypełnij FORMULARZ ZGŁOSZENIOWY DO PROJEKTU i prześlij go na maila b.kania@fundacjazycie.eu

Regulamin Konferencji do pobrania Regulamin konferencji Życie od Nowa 17.05.2019