Sylwia Wurst

Trener psychologii terapeutycznej i rozwoju osobistego. Ekspert w dziedzinie związków i relacji partnerskich, autorka książki, podkasterka prowadząca autorski program ABC Związku.

Zapraszana, jako prelegent na eventy dla kobiet, gdzie swoją wiedzą napełnia płeć piękną nadzieją, że nawet po trudnej relacji można znaleźć szczęście i prawdziwą miłość. Jej trudne doświadczenia osobiste, związane z toksycznym małżeństwem, długotrwałym rozwodem i samotnym rodzicielstwem sprawiły, że postanowiła zawalczyć o własne szczęście.

Spisała swoje doświadczenia w książce „Magnetyzm miłości” i skoncentrowała się na pomaganiu kobietom w dokonywaniu pozytywnych zmian i odnajdywaniu miłości. Książka pozwala kobietom zrozumieć, jak ważna w życiu jest miłość do samego siebie, a także zawiera niezbędne narzędzia do stworzenia udanego związku. Prywatnie mama wychowującą nastoletniego syna, a od kilku lat spełniona kobieta w cudownym związku partnerskim.

Poznaj bliżej Sylwię i odwiedź jej stronę Sylwia Wurst