Najnowszy projekt Fundacji Życie Od Nowa powstał z myślą o osobach, które są po trudnym rozstaniu, lub rozwodzie. Kierujemy nasz projekt również do osób, które nie potrafią odejść z toksycznego związku.

Jeśli jesteś w trakcie, lub po trudnym rozstaniu, bądź czujesz, że  Twój związek zmierza ku rozpadowi zgłoś się do naszego projektu.

Projekt polega na odnowie wewnętrznej i zewnętrznej. Dostaniesz wsparcie terapeutyczne, oraz pomoc dietetyka i trenera osobistego. Sesje coachingu pomogą Ci w wyznaczeniu i osiągnięciu celów. Jeżeli jesteś przed, lub w trakcie rozwodu dostaniesz wsparcie mediatora sądowego, który pomoże Ci sprawnie i korzystnie przejść przez rozwód. Wisienką na torcie będzie zmiana Twojego wizerunku, o którą zadbają profesjonaliści. Weźmiesz też udział w treningu asertywności, oraz w warsztatach, na których dowiesz się jak odnaleźć drogę do siebie.

Jeżeli jesteś gotów/gotowa na wprowadzenie zmian w swoim życiu i jesteś ciekaw/a możliwości i potencjału, które w Tobie drzemią, 6 września w Warszawie weź udział w konferencji kup bilet na Konferencję.

Jeśli chcesz wziąć udział w projekcie przemiany, wypełnij formularz zgłoszeniowy i wyślij go na maila  rekrutacja@fundacjazycie.eu

Rekrutacja potrwa do końca września. Wyniki rekrutacji ogłosimy 15 października